Kožené náramky - šperky, které svedou i Vaši mysl

Náramky nebo Náramek

Když chcete vyvolené ženě vyznat city, můžete jí to říct vznešenými slovy. Ovšem drobné předměty darované z lásky jsou někdy víc než slova. Dárky jsou symboly. Jedním z těchto symbolů je i náramek .

Náramky dámské - tisíc a jedna podob krásy

Dámské náramky  jsou šperky tvořené mnoha drobnými přívěsky, které jsou navlečeny na řetízku a které si můžete je libovolně měnit. Pokud jste muž a právě teď v duchu jásáte, že máte tedy vyhráno a že od této chvíle bude vašim drahým polovičkám stačit pouze jediný šperk, který si mohou přetvářet podle nálady, hoďte se do klidu. Jeden šperk žádné ženě nestačí.

Ale vraťme se k náramkům na naší fotografii. Oblékl se do podoby vysoce módního odstínu rose gold neboli růžového zlata. Populární je tato barva kovu hlavně proto, že její odstín dokonale ladí s barvou pokožky většiny dívek a žen. Proto působí elegantně, jemně a nevtíravě.

Náramky  - šperky, které svedou i vás

Množství blýskavých korálků nabízí nespočet možností. Na náramcích inspirovaných šperky,které mužete libovolně vytvářejí úžasné kombinace, které tento módní, ale mimořádně nadčasový kousek charakterizují. Které vám při každém pohledu na své zápěstí připomenou, že existuje někdo, kdo vás nade vše miluje. Kožené náramky přináší ideální řešení také těm z nás, jejichž mužské protějšky sžírá chorobná žárlivost. Díky zapínání na karabinku nehrozí, že byste náramek mohla ztratit. A že se vás partner bude zvědavě vyptávat, kde jste jej nechala.  I když si jej vezmete do zaměstnání nebo na romantickou schůzku s tajnou láskou, můžete si být jistá, že zůstane bezpečně zapnutý.

Kožené náramky se hodí pro všechny příležitosti. Díky jedinečnému designu a nádhernému třpytu ovšem existuje riziko, že se vám vaše okolí přestane dívat do očí a všechny pohledy zvědavě zamíří nejprve na vaše zápěstí. Patříte-li tedy mezi plaché osobnosti, je na místě vás varovat, že o pozornost mít díky tomuto šperku nouzi jistě nebudete.