Náhrdelníky, náramky, bižuterie

Ženská krása a něžné pohlaví je podporováno mnohými způsoby. Skvěle padnoucím oblečením a obuví, dokonalým líčením a účesy a nesmí se zapomenout ani na módní doplňky.

 

Mezi módní doplňky nepatří pouze kabelky a šátky, ale také bižuterie. Od náhrdelníků, až po náramky.

 

Možná si řeknete, že náhrdelník je přece vhodný pouze na příležitostné nošení. To znamená do společnosti, kde slouží jako doplněk ke krásné róbě jako jsou svatební nebo společenské šaty. Ale tento pojem je široký, takže náhrdelníkem může být i šperk určený k běžnému nošení.

 

Váš něžný krk snese varianty pro denní nošení i pro nošení příležitostné.

 

U první varianty se skvěle hodí k šatům, kostýmkům, ale i ke sportovnímu oblečení například náhrdelník ve formě řetízku s přívěškem. Přívěšek třeba ve tvaru srdíčka, hvězdice nebo kamínku v různých barvách. Velice oblíbená a často viděná je verze s třásněmi nebo ve víceřadé variantě.

 

Pro příležitostní nošení již můžete zvolit luxusnější formy. Třeba elegantní verze jako stvořená na svatby a plesy v podobě květů, které jsou zdobené třpytivými kamínky. Nemusíte se bát ani mnohem hrubší formy jako například ve variantě zlaté, kdy jsou kameny větší a můžou mít různé barvy, třeba i černou.

 

Jde o kombinace kovu a slitin, včetně kamínků nebo perel. Docela oblíbeným je zcela jemná verze ve zlaté nebo stříbrné barvě s kuličkami. Vhodné pro příležitostné i běžné nošení. A při čem srdce zaplesá, tak to jsou různé retro provedení, které můžou připomenout dětství i mládí.

 

Dalším šperkem z řad bižuterie jsou dámské náramky.

 

Náramek na ruku je příjemným doplňkem, který můžete kombinovat podle barvy, či materiálu oblečení. Velké oblibě se nyní dostává pandora náramkům. A samozřejmě, že také podle příležitosti, ke které je určený. Právě z těchto důvodů máte k dispozici náramky na ruku z různých materiálů. Od kůže, až po kov, dokonce i přímo kombinace kůže a kov a zdobení kamínky nebo perlami.

 

Takový perlový náramek dokáže zajisté udělat radost i jako skvělý dárek pro vaši milovanou. Perly odjakživa k ženské kráse patří, protože jsou křehké a tajemné jako samotná žena.