Smyslnost na Vaší ruce, to jsou náramky a kožené náramky

Náramky - náramky přátelství, náramky z korálků, a mnoho dalšího. Už více než 100 000 let se ženy zdobí, aby byly krásnější. Aby přitahovaly pozornost mužských protějšků. Začalo to mušlemi, pokračovalo jantarovými korálky a později přišly na řadu drahokamy, zlato a stříbro.

Co si budeme povídat, přirozeně krásné jsme všechny i bez šperků. Ale s nimi jsme jaksi… prostě dokonalé. Jak, milé dívky a dámy, prožíváte ty chvíle, kdy se chystáte na večírek? Taky to u Vás začíná už odpoledne? Marně prohledáváte skříň a brečíte, že nemáte co na sebe? Vybíráte, zkoušíte, prohlížíte se v zrcadle a nakonec původní volbu zas a znova zatracujete? Jste zoufalé, že ve Vaší garderobě nic není? Když jste konečně spokojené, vrhnete se na make up. Po sto padesáté se odličujete a znovu líčíte. Hurá, make up jako z TV reklamy máte hotový. Teď už jen účes. V koupelně se pomalu dusíte výpary z laku a parfému. Konečně. Výsledek stojí za to. Opět se utvrzujete v tom, jak skvěle vypadáte.

Dámské náramky  - vaše osudová láska

Ale něco tomu chybí. Jakási jedinečnost. Důkladně se kontrolujete. Samozřejmě! Z poličky sundáváte šperkovnici. Zdobenou skříňku. Přestože jejím obsahem jsou i náramky, nejde o bájnou Pandořinu skříňku, z níž kdysi vyletěly jen samé útrapy, bolesti, nemoci a zkáza. Tato skříňka naopak ukrývá jen smyslnost, půvab, eleganci a krásu.

Kožené náramky Vás pokaždé dostanou. Nejsou to jen obyčejné šperky, je to kus Vašeho JÁ. Jsou to Vaše emoce, Vaše osobnost, Váš smysl pro detail. Kožené náramky, které máte, jsou ale úžasné všechny. Jaký vybrat? Pro dnešní společenskou událost vsadíte na ten s přívěskem srdce ve stříbrno - černé kombinaci. Černá proto, že jste nebezpečná. Stříbrná proto, že jste zároveň křehká. Srdce, protože jste připravená na lásku. Spona zacvakne a náramek se stává Vaší součástí. Dokonalé, můžete vyrazit. Na baru si pak dáváte drink a pomalu upíjíte. ,,Ahoj krásko, ten náramek ti moc sluší“, ozve se náhle vedle Vás. A tak začíná cesta s láskou Vašeho života. Sázka na krásný náramek s přívěskem ve tvaru srdce vyšla dokonale.