Ocelové náušnice z chirurgické oceli

Ocelové náušnice z chirurgické oceli

Rádi se krášlíte šperky a záleží vám nejen na estetickém designu, ale také kvalitě materiálů? Nosíte také náušnice a líbí se vám nejen produkty ze zlata a stříbra? Velice oblíbenou variantou jsou náušnice z chirurgické oceli, které se těší vysoké poptávce.

Náušnice z chirurgické oceli

Šperky patří k trendům, které sahají již do dávné historie a byly symbolem bohatství a vysokého postavení ve společnosti. Asi mezi nejznámější šperky, které byly kromě bohatství a postavení také symbolem ženskosti, patří náušnice.

Zdobí uši nejedné ženy, a to již v útlém věku, a kromě tradičních materiálů jako je zlato či stříbro si můžete pořídit také velice zajímavé a žádané náušnice z chirurgické oceli.

Pokud hledáte krásné, čisté a elegantní provedení tohoto šperku, tak chirurgická ocel je to pravé ořechové. Jedná se o materiál, který je levnější, než tradiční zlato a stříbro, ale i přes to dosahuje vysoké kvality a dokonalosti. Je to dáno nejen samotným vzhledem, ale především kvalitou a odolností.

Charakteristické pro tento materiál je kromě jiného to, že neobsahuje mosaz a nikl, je odolný vůči korozi a typické je tmavší kovové zbarvení. Vhodná varianta šperků i pro nositele, kterým jiné šperky způsobují alergické reakce. Chirurgická ocel je velice stálým materiálem, který drží tvar a tvrdost.

Náušnice z tohoto materiálu vám přináší nejen zkrášlení, ale také příjemný doplněk k oblečení. Patří k oblíbené ozdobě uší nejen žen, ale také mužů.

Nevšední vzhled nejvíce připomíná stříbro a tento materiál tak dokáže stříbru bez problémů konkurovat, protože často je od stříbra k nerozeznání. Zdobení uší si tak můžete pořídit v různých tvarech, velikostech a v kombinacích s nádhernými zirkony nebo krystaly Swarovski. Můžete se tak těšit na nádherné kousky visací, kruhové, pecky, náušnice s puzetkou, klasické, unisex, pánské a mnohé další druhy.

Často se můžete u tohoto materiálu setkat i s náušnicemi s rytím a vzor se zvýrazňuje barvou, čím jsou ještě zajímavější a luxusnější. Ani po týdnech či měsících nošení svou barvu neztrácejí a poskytují tak svým nositelům dokonalý komfort.

Snadná je i údržba, při které vám postačí třeba jen papírový kapesník nebo suchý hadřík a třeba trocha mýdla. Můžete si tak náušnice vyčistit do nejvyššího lesku a pyšnit se s nimi jako by byly opět zcela nové.

 

„Žena bude raději škaredá s módou, než pěkná proti módě.“ —  František Vymazal český lingvista a překladatel 1841 - 1917