Dívčí dětské hodinky ukážou čas a ozdobí outfit

Když si děti hrají a dobře se baví, čas letí jako splašený. A to se pak lehce zapomíná na to, že v poledne je čeká maminka s chutným obědem. Ta mezitím nervózně pobíhá po kuchyni - vždyť jejich holčička už měla být touhle dobou dávno doma! A nejčastější důvod pro pozdní příchod? „Promiň, mami, nevěděla jsem, že už je tolik hodin“, zní provinilá odpověď.

Aby vaše děti příště přišly už včas a nemohly se podobným způsobem vymlouvat, pořiďte jim dětské hodinky. Nejenže jde o praktického pomocníka, ale pro vaši malou princeznu znamenají daleko víc. Už je přece tak dospělá, důležitá, zodpovědná a sama si bude rozhodovat, co s volným časem. A ještě něco: její - zatím ještě spící, ale pomalu se probouzející se ženská dušička, tuší, že hodinky z HGM.CZ jsou za všech okolností stylovým a elegantním doplňkem.

„Mami, a můžu si vybrat barvu a náramek?“

„Ale jistě, zlatíčko“.

Čas z pohledu dětí aneb „Jejda, toto letí!“

Dětské dívčí hodinky se vyrábějí v mnoha atraktivních variantách a není pochyb o tom, že se určitě budou líbit. Jak již jsme zmínili, dětské dívčí hodinky mohou být nejen pěkným, ale samozřejmě i velmi praktickým dárkem. Protože jsou plně funkční, mohou si na nich děti takřka nonstop procvičovat poznávání času. Již v 1. třídě se malí školáci učí zvládnout pojmenovat jednotlivé části dne, aby o rok později - ve 2. třídě - přistoupili k poznávání hodin. Pro tento účel odborníci doporučují upřednostnit klasické ručičkové hodinky před těmi digitálními, které sice dětem trochu ulehčují práci s poznáváním hodin, ale na druhé straně nejsou vhodné pro vnímání přirozeného toku času. Pořídíte-li dceři levné dětské hodinky, nemusíte se bát, že jejich případné rozbití během hry vám vznikne vysoká škoda.

Dívčí dětské hodinky vybírejte i podle materiálu, z něhož jsou vyrobeny

Dětské hodinky pro holky si spolehlivě získají srdce svých malých majitelek zejména díky nevšednímu designu. Značný vliv na výsledek volby vybraného modelu mají nejrůznější barevné kombinace i známé pohádkové motivy. Která malá slečna by dnes neznala legrační Mimoně, princezny Annu a Elzu z pohádky Ledové království nebo kreslenou postavu malé roztomilé kočky z TV seriálu Hello Kitty?

Dětské hodinky musí samozřejmě být i pohodlné. Kromě tvaru záleží i na materiálu,

z něhož jsou vyrobeny. Při výběru vezměte na vědomí fakt, že dětské hodinky jsou vyjma večerního koupání a pobytu u vody takřka nepřetržitě na ruce, která se potí.

A pot - sám o sobě agresivní tekutina - může při kontaktu s dalšími látkami - pískem, blátem, špínou, pylem aj. vyvolat podráždění kůže. Těmto případům můžete předejít tak, že své malé holčičce pořídíte dětské silikonové hodinky. Jsou pohodlné na nošení a oproti hodinkám z kovu u nich nehrozí žádná alergická reakce. Další vhodnou alternativou jsou pak dětské hodinky s páskem z eko-kůže, která je k citlivé dětské pokožce stejně šetrná, netlačí ani neškrábe. Co se pohodlí týče, zapomínat by se nemělo na jedno důležité pravidlo - nikdy dětem neutahujte pásek hodinek příliš těsně. Mohou z toho totiž vzniknout nepříjemné otlaky.

Dětské hodinky z HGM.CZ - výjimečným dětem výjimečný dárek

Dětské hodinky pro holku jsou slušivým doplňkem, který se nesundává každý den. Nosit je může ke každému oblečení, ve všední den i při slavnostních příležitostech. To se k nim hodí na ruku přidat i jiný parádivý šperk. A protože nejen holky, ale i kluci chtějí vědět, kolik je hodin, nezapomeňte si prohlédnout dětské chlapecké hodinky, které také u nás v HGM.CZ nabízíme. Letmý pohled na zápěstí propůjčuje dětem pocit výjimečnosti a vlastní důležitosti. Proč? Vždyť i máma s tátou na ruce nosí hodinky!