Jaké náušnice pro miminko

 

Jaké náušnice pro miminko

Jste připraveni propíchnout uši vašeho dítěte, nebo možná už máte. Než vyměníte její náušnice za jeden z mnoha rozkošných stylů, ze kterých si můžete vybrat, musíte najít ty nejlepší náušnice pro miminka. Jako rodič chcete pro zdraví svého dítěte zajistit, aby piercing vašeho dítěte byl proveden bezpečně a následně řádně ošetřen, aby nedocházelo k nepohodlí. Začíná to pochopením a nalezením správného typu dětských náušnic, které budou vyhovovat vašemu malému.

Při hledání nezapomeňte, že při hledání dětských náušnic jde o něco víc než jen o roztomilé tvary a barvy. Také se chcete zaměřit na funkce vhodné pro děti a typ použitých materiálů.

Pokud jste tedy připraveni stylově ozdobit uši svého dítěte, zde je rychlý pohled na to, co hledat při výběru náušnic vašeho dítěte, a proč pro vaše dítě doporučujeme originální zlaté nebo stříbrné náušnice.

 

PROČ DĚTSKÉ NÁUŠNICE NEJSOU STEJNÉ JAKO NÁUŠNICE PRO DOSPĚLÉ

Nejlepší náušnice pro kojence jsou určeny výhradně pro ucho dítěte. Nejprve uvidíte, že jsou znatelně menší než náušnice pro dospělé. Obvykle mají kratší sloupky kvůli velikosti ucha vašeho dítěte, jsou lehké, takže nezatěžují malé uši, a mají podložky navržené s dalšími opatřeními, aby je udržely na místě pro bezpečnější uchycení.

Rozdíly pomáhají zabránit dětem v nepohodlí, protože náušnice je příliš těžká, nebo je poškrábá, nebo je roztrhne a ztratí se.  Přímý dohled je u každého typu šperků pro děti do 3 let vždy dobrým doporučením, malé části mohou způsobit udušení.

Jak tedy vidíte, je důležité zajistit si náušnice určené pouze pro kojence. Zde je třeba hledat.

CO HLEDAT PŘI VÝBĚRU NÁUŠNIC VAŠEHO DÍTĚTE

Při nákupu náušnic vašeho dítěte byste se měli zaměřit na tři věci, ať už jde o první náušnici vašeho dítěte nebo ne:

  1. Materiál - hypoalergenní je nejlepší – nechcete, aby vaše miminko brečelo a vy ani nevíte proč.
  2. Velikost - drobná a lehká – je to něco nového a miminka si nerady zvykají na něco nového
  3. Design - upřednostňováno zašroubování – Design je velice důležitý, ale ochrana vašeho miminka je důležitější. Tady doporučujeme jednoduchost a žádné ostré hrany a nic velkého.

Pojďme se ponořit dále, abychom pochopili důležitost těchto klíčových faktorů.

MATERIÁLY : DRAHÉ KOVY. PROČ BYSTE MĚLI SVÉMU DÍTĚTI KOUPIT ZLATÉ NEBO stříbrné NÁUŠNICE

Důrazně doporučujeme náušnice vyrobené z drahých kovů s vyšším obsahem zlata, konkrétně náušnice z 18k nebo 14k zlata pro kojence nebo rhodiované vysoce kvalitní náušnice ze stříbra . Uši vašeho dítěte jsou citlivé a měly by se používat pouze náušnice prémiové kvality.

POROZUMĚNÍ HYPOALERGENNÍM KOVŮM PRO DĚTSKÉ ŠPERKY

Při výběru náušnic pro kojence je důležité porozumět kovům používaným při výrobě šperků. A tady v Jablonci nad Nisou, kde sídlíme, existují předpisy upravující výrobu šperků pro kojence. Pokrývá typy kovů a dalších součástí povolených v náušnicích pro kojence.

Náušnice tedy musí být vyrobeny z hypoalergenních kovů, aby nedošlo k alergické reakci. Bohužel mnoho levných náušnic může obsahovat vyšší množství niklu a dokonce i olova nebo kadmia ve sloupku a základně. Tyto materiály, konkrétně vysoké množství niklu, pravděpodobně podráždí pokožku dítěte a dokonce i některých dospělých - a způsobí zčervenání kůže a zanícení bolestivým a otravným svěděním. Říká se tomu kontaktní dermatitida , kde mají alergickou reakci na materiály.

Je tedy dobrý nápad ujistit se, že typ šperků, který získáte, neobsahuje tyto látky nebo alespoň v minimálním množství. Kamkoli plánujete koupit šperky svého dítěte, ujistěte se, že dodržují alespoň minimální standardy pro zdraví vašeho dítěte. Drahé kovy s obsahem karátového zlata 14 k nebo vyšším a mincovní stříbro jsou bezpečnou volbou, jak se těmto problémům vyhnout.

Kromě používání toxických látek jsou pro dítě vhodnější určité druhy a druhy kovů.

DRUHY HYPOALERGENNÍCH KOVŮ PRO DĚTSKÉ NÁUŠNICE

Nejlepší druhy kovů pro dětské náušnice jsou ty, které nedráždí pokožku. Mezi ně může patřit zlato, mincovní stříbro nebo chirurgická nerezová ocel.

Zlaté náušnice: Zlaté náušnice by měly být vysoce kvalitní. Čím vyšší je obsah karátu, tím méně je pravděpodobné, že budou existovat další složky, které způsobí podráždění nebo alergickou reakci. 14K náušnice pro kojence jsou vynikající volbou. Obvykle má dostatek karátového zlata, aby se zabránilo reakcím smíšeným s výhodami jiných kovů pro trvalou životnost. Pro velmi citlivou pokožku možná budete chtít zvážit 18k zlato.

Mincovní stříbro: Stříbro je další drahý kov považovaný za hypoalergenní a je dobrou volbou pro dětské náušnice. Stejně jako u zlata je i samotné stříbro měkkým kovem. Mincovní stříbro je vyrobeno z 92,5% stříbra - podívejte se na puncovou značku 925 - a obvykle nebude u většiny lidí způsobovat podráždění kůže. Stříbro je přesto náchylné k poškození a bude vyžadovat trochu údržby, aby vypadalo hezky. U stříbrných náušnic našich dětí používáme mincovní stříbro potažené rhodiovou vrstvou, abychom zabránili jeho zbarvení - náušnicím poskytl trvalý lesk.

Nerezová ocel:  Odolný a hygienický materiál, který se často používá k piercingům do uší. Nerezová ocel může být hypoalergenním kovem a může být pro vaše dítě levnější volbou. Tento kov však může být vyroben z několika různých kombinací kovových slitin, takže se ujistěte, že neobsahuje vysoké množství niklu, protože u některých šperků z nerezové oceli to není neobvyklé.

Titan: Velmi silný kov, který se často používá k propíchnutí šperků i lékařských implantátů. Titan je hypoalergenní kov, který neobsahuje nikl, takže je dobrou volbou pro ty, kteří mají ultra citlivou pokožku. Tento kov je levnější než drahé kovy, jako je zlato, ale možnosti designu jsou trochu omezené.

VEIKOST NÁUŠNICE

Jakou velikost náušnice byste měli koupit pro dítě?

Měly by být lehké a ne příliš těžké pro ucho vašeho dítěte. Náušnice pro miminka jsou také mnohem menší, jak jste si možná všimli. Typicky náušnice o velikostech od 3 do 4 mm lépe sedí dětem a batolatům. Další důležitou věcí, kterou je třeba hledat, je také velikost příspěvků! To je často přehlíženo, náušnice určené pro kojence a děti by měly mít kratší sloupky než ty, které jsou určeny pro dospělé. Kratší sloupky v kombinaci s krytými zády na náušnice jsou pro malé děti mnohem pohodlnější.

DESIGN NÁUŠNICE. CO DĚLÁ IDEÁLNÍ DESIGN PRO KOJENCE?

ŠROUB ZPĚT VS. BUTTERFLY ZPĚT 

MOTÝLÍ ZÁDA

Motýlí hřbety, známé také jako třecí zádové nebo tlačné hřbety, jsou oblíbené kvůli snadnosti, s jakou můžete záda nasunout na sloupek náušnice. Jsou snadno rozeznatelné, protože podklad se smyčí zpět na sebe jako motýl. Pokud hledáte snadnost a pohodlí, tento styl může být považován, přesto nejsou tak bezpečné jako náušnice se šroubovacím uzávěrem. Takže, co přesně je náušnice se šroubem a co byste měli hledat? 

Šroubovací zadní náušnice jsou vyrobeny tak, aby se zadní část náušnice kroutila na sloupek, který má závitový design. To vám umožní našroubovat náušnici zpět na místo, kde zůstane pevná a bezpečná, takže je velmi obtížné ji vyjmout kojencům nebo batolatům. Skvělý design pro nejmenší, že? Absolutně! Ale ne všechny vzory zašroubování jsou vytvořeny stejné. Například některé šroubovací zadní náušnice nemají zakrytou záda, která ponechává sloupek náušnice odkrytý. Tento typ šroubovací zadní náušnice může vaše dítě strčit za ucho. Nejpreferovanější styl šroubovacích záda pro dětské náušnice je navržen s krytou zadní částí náušnice, takže chrání sloupek náušnice před působením nepohodlí nebo podráždění za uchem vašeho dítěte. Naše šroubovací náušnice jsou všechny navrženy s krytými šroubovými zády a nejsou vůbec nepříjemné.

Šroubovací náušnice jsou nejoblíbenějšími typy pro kojence, a to zejména zakryté šroubovací náušnice. Zrekapitulujme si některé z výhod šroubovacích náušnic.

  • Je obtížné je odstranit:  To je velmi dobrá věc pro kojence a batolata, která si mohou hrát s náušnicemi. Chcete jim ztížit, aby je sami odstranili.
  • Těžko se ztrácí:  Víte, jak často ztratíte motýla nebo náušnici zpět a jak nepříjemné se snaží najít jiného. Díky šroubovací zádové opěrce vaše dítě náhodou neztratí záda snadno, i když je uvnitř. Přesto by mělo být pravidelně kontrolováno, aby bylo jisté, že je zajištěno.
  • Zvýšená bezpečnost:  Zakryté náušnice se šroubem jsou jednou z bezpečnějších možností pro dětské šperky. Je-li správně přišroubován, je obtížné jej odstranit a snížit tak riziko, že se z něj stane nebezpečí udušení.

Všechny věci v životě však přicházejí s klady i zápory - a šroubovací náušnice nejsou koneckonců výjimkou. Mějte na paměti, že i při použití šroubového uzávěru je stále možné přijít o záda náušnic. Stále je třeba je pravidelně kontrolovat, aby bylo zajištěno, že jsou bezpečně zapnuté. Pokud jsou záda náušnic příliš utažena nebo stažena ze sloupku, může to odstranit nitky a záda již nebudou fungovat. Stejně jako u všech věcí mějte na paměti, že zpětné náušnice vyžadují z vaší strany určitou péči a péči.

Cvočky versus obruče jsou preferencí stylu. Obruče jsou klasické a jsou krásným doplňkem pro vaši malou holčičku. Pokud se rozhodnete pro kruhové náušnice, stejně jako u jiných náušnic, nezapomeňte pravidelně kontrolovat uzávěr, abyste se ujistili, že jsou bezpečně zapnuté.

Cvočky jsou často preferovány pro kojence kvůli nekonečnému množství roztomilých designů, které jsou k dispozici, a nabízejí o něco větší bezpečnost. Pokud dáváte přednost obručové náušnici, ujistěte se, že sedí velmi blízko ušní lalůček. Měly by být podobné našim dětským náušnicím, které jsou navrženy tak, aby objímaly malé ušní lalůčky, aby se na nic nedostaly. Pamatujte, že pohodlí je klíčové!

 

 

PŘIPRAVENO DO OBCHODU!

Nyní, když víte, co hledat, je čas vybrat si náušnice vašeho dítěte. Bavte se při pohledu na mnoho designů. A se svými nově nalezenými znalostmi se můžete ujistit, že zůstáváte v bezpečné zóně pro vaše krásné dítě. Šťastné nakupování!

 

 

 

 

 

Náušnice pro miminka

Jste připraveni propíchnout uši svého dítěte, nebo možná již máte. Než její náušnice vyměníte za jeden z mnoha rozkošných stylů, ze kterých si můžete vybrat, musíte najít ty nejlepší náušnice pro miminka. Jako rodič chcete v zájmu zdraví svého dítěte zajistit, aby byl piercing vašeho dítěte poté proveden bezpečně a bylo o něj náležitě postaráno, aby se zabránilo případnému nepohodlí. Začíná to pochopením a nalezením správného typu dětských náušnic, které budou vyhovovat vašemu děťátku.

 

Při hledání pamatujte, že při hledání dětských náušnic je toho o něco víc než jen roztomilé tvary a barvy. Chcete se také zaměřit na vlastnosti vhodné pro děti a typ použitých materiálů.

 

Takže, pokud jste připraveni ozdobit uši svého dítěte stylově, zde je rychlý pohled na to, co hledat při výběru náušnic pro vaše dítě a proč pro vaše dítě doporučujeme pravé zlaté nebo stříbrné náušnice.

 

 

 

PROČ NEJSOU NÁUŠNICE PRO DĚTSKÉ STEJNÉ JAKO NÁUŠNICE PRO DOSPĚLÉ

Nejlepší náušnice pro miminka jsou určeny výhradně pro dětské ucho. Za prvé, uvidíte, že jsou znatelně menší než náušnice pro dospělé. Obecně mají kratší sloupky kvůli velikosti ucha vašeho dítěte, jsou lehké, takže nezatěžují malá ouška, a mají podložky navržené s dodatečnými opatřeními, aby je udržely na místě pro bezpečnější uchycení.

 

Rozdíly pomáhají předcházet nepříjemnostem miminka, protože je náušnička příliš těžká nebo je sloupek škrábe, nebo ji roztrhnou a ztratí se. Přímý dohled je vždy dobrým doporučením u jakéhokoli typu šperku pro děti do 3 let, malé části mohou způsobit nebezpečí udušení.

 

Jak tedy vidíte, je důležité zajistit, abyste si pořídili náušnice, které jsou určeny právě pro miminka. Zde je to, co hledáte. 

 

„Dokud děti okolo pobíhají veselé a jejich rodiče je pozorují s láskou v očích, má lidský svět naději.“


„Říká se, že děti, blázni a filozofové mluví pravdu. Proto se děti bijí, blázni zavírají a filozofové nechápou.“