Náhrdelníky – šperky pro všechny hvězdy

Existuje řada způsobů, jejichž pomocí ženy dokážou získat pozornost mužského publika. Dlouhé nohy, úzký pas, smyslné rty nebo dlouhé řasy - to jsou vrozené zbraně, jimiž ženy umně vládnou již celá dlouhá tisíciletí. Ty z nás, kterým matička příroda toho do kolébky příliš nenadělila, nemusejí ztrácet hlavu. Sukně může být krátká, aby opticky prodloužila délku našich nohou, upnutá, aby podtrhla náš vosí pas. Kratší řasy zase zachrání, když si je každé ráno přejedeme řasenkou. A pro zvýraznění našich rtů existuje snad tisíc odstínů rtěnek, které nás promění v atraktivní kočky.

Krása a smyslnost ze dna mořských hlubin.

My pro vás máme ještě jiný recept na krásu. Jde o tradiční a spolehlivý prostředek, prověřený generacemi krásných žen. Ať už šlo o obdivované modelky, ikony módních časopisů, svůdné celebrity, dívky a ženy nejrůznějšího věku i společenského postavení, šlechtičny, královny, císařovny nebo hvězdy filmového plátna.

Je to náhrdelník. zlatý, stříbrný, perlový či s kamínky, jemný nebo výrazný. Stačí si vybrat některý ze své šperkovnice, jen jej připnout kolem krku a vyrazit. Už žádné hodiny strávené před zrcadlem. V jednoduchosti je síla.

V některých afrických kmenech nosí ženy kolem krku kruhy, aby jej prodloužily. Tento způsob, jak zaujmout, je dosti bolestivý a nebezpečný. Zapomeňte na ustálené rčení „Parádo, trp!“. Což místo toho vyzkoušet smyslný perlový náhrdelník? Perly již od pradávna značily vážené společenské postavení, později je nosily převážně dámy, díky nimž se stal perlový náhrdelník symbolem elegance a něžnosti. Francouzská módní návrhářka Coco Chanel, britská panovnice Alžběta II. nebo monacká kněžna Grace Kelly - všechny tyto ženy věděly, jak perly dokáží okouzlit.

Náhrdelníky, které řeknou vše podstatné za vás

Náhrdelník z perel je vhodný pro jakoukoliv společenskou událost. Jen nesmíte zapomenou na to, že náhrdelník na ples by měl dokonale ladit s vašimi šaty. Sama se rozhodněte, jestli bude výrazný a nepřehlédnutelný, nebo se stane jen něžnou a smyslnou ozdůbkou. Ale ať už jde o honosný ples, pracovní večírek nebo malou rodinou oslavu, náš e-shop www.hgm.cz přináší eleganci a půvab pro každou ženu, která chce být přitažlivá.

Možná ale hledáte šperk na každodenní nošení, něco charakteristického, co vás přesně vystihuje. Nebo snad dárek pro kamarádku, náhrdelník s přívěškem pro štěstí. Možná jste muž a přemýšlíte, čím potěšit manželku či přítelkyni. Co může být víc darované od srdce než … srdce samotné?! Náhrdelník srdce přesně vystihuje city a už není potřeba cokoliv dodávat. A jako odměnu uvidíte, jak vaší vyvolené oči září štěstím. Budou jí zářit stejně jako šperky z e-shopu www.hgm.cz.