Náramky - romantika na dosah

Tak už je to konečně tady. Zasloužená dovolená v teplých krajích hezky u moře. Při balení kufru, který vůbec nespolupracoval, jste měla nervy nadranc. Musela jste použít nadpozemskou sílu, abyste zapnula jeho zip. Při odbavování na letišti málem hrozilo, že snad budete muset dát sbohem některému ze svých oblíbených kousků. Příjemný let a konečně jste na místě. V cílové destinaci na vás čeká apartmán s výhledem, který vám vyrazí dech. Je to kouzelné místo, kde strávíte následující 2 týdny. A hlavně: bez práce, vaření a uklízení. Čeká vás jen odpočinek, klid, zábava a koupání. Celý den se válíte na pláži a chytáte bronz. Prostě romantika.

V podvečer vyrážíte do města. Ochutnáte lahodné víno, mořské plody a necháte se unášet v rytmu přímořského života. Zvědavě nahlížíte do tajemné uličky a objevujete malé klenotnictví. Nevstoupit dovnitř by byl hřích. Obdivujete ty krásné poklady jeden po druhém. V jedné vitríně objevujete dámské náramky. Jsou úžasné. Když vás prodavač pobídne, ať si ten náramek vyzkoušíte, neváháte ani vteřinu. Volné modré šaty na ramínkách, bílé baleríny, vlnité vlasy rozpuštěné, sepnuté modrou květinou. A na ruce vám září ten dech beroucí skvost. ,,Signorina, si guarda come una sirenetta“, usmívá se sympatický mladý muž. Malá mořská víla.

Vycházíte z obchůdku bohatší o náramek. Bude vám navždy připomínat nejkrásnější dovolenou.

Náramky z HGM.CZ - mění tajné sny ve skutečnost

Probouzíte se. Škoda, byl to jen sen. Ale okamžitě se vám vybaví ten krásný náramek v barvě akvamarínu, který jste ve snu spatřila. Dominuje mu přívěsek v téže barvě. Vypadá jako samotný kousek moře uschovaný do jediné kuličky. Kde jste ho jen viděla? Vzpomínáte si na eshop www.hgm.cz mají přesně tento typ. Na nic nečekáte a ještě uprostřed noci jej objednáváte. Dorazí k vám během dvou dnů. Opravdu jen sen?

 

První náramky jsou podle stávajících odhadů staré asi 40 000 let. Náramky, ačkoliv jejich název prozrazuje něco jiného, jsou ozdobné šperky, které nosíme na zápěstí ruky. Původně se navlékaly na rameno a výrazně podtrhovaly osobnost svého majitele.