Dámské náramky na ruku

Náramky  - pro chvíle triumfu

Celou noc nespíte. Čeká vás důležitá pracovní schůzka. V duchu si pořád přeříkáváte svůj text a přehráváte prezentaci. Na každou dotěrnou otázku si připravujete důkladnou odpověď. Pořád se převalujete a snažíte se usnout. Vstanete, procházíte se po bytě a zase uleháte do postele. Když už konečně usínáte, náhle zvoní budík. Unavená a k smrti nevyspaná vstáváte. Nervozitou se vám klepou kolena. Žaludek protestuje proti jakémukoli jídlu. Rychlá sprcha, lehký make up a perfektně upravené vlasy. Oblékáte se do černého kostýmku. Obouváte si černé lodičky. Měníte se v půvabnou kočku a získáváte zpět ztracenou jistotu. Je čas na detaily. Vybíráte si zlaté jednoduché náušnice. Ty od prababičky, pro štěstí. Vážou se k nim tak krásné vzpomínky, že je vám hned lépe. Mrknete na nástěnné hodiny v kuchyni. Nejvyšší čas vyrazit! Ale ne! Otáčíte se ve dveřích. Na to nejdůležitější jste málem zapomněla. Náramek dámský!

Náramky – dokonalý partner, který vám dodá důvěru

Rychle připněte dámský náramek na zápěstí. Zlatavá barva v kombinaci se skleněnými kamínky vypadá luxusně. Přívěsek ,,I love you“ vám vykouzlí úsměv na rtech. Není jen tak obyčejný. S láskou vám jej věnovala mladší sestřička k loňským narozeninám. Cestou do práce se cítíte díky všem těm vzpomínkám daleko lépe. Prezentaci jste zvládla na jedničku. Na otázky všech jste reagovala pohotově, s grácií a s nenuceným úsměvem. Odměňuje vás dlouhotrvající potlesk. Bonus navíc: pekelně hezký šéf té velkékorporace vás pozval na oběd. Lepší už to být nemůže.

Ale postupně to bylo čím dál zajímavější. S tím šéfem jste totiž začala randit. A pak chodit. K prvnímu výročí jste od něj dostala - světe, div se - kožený náramek. Můžete si je měnit a připínat na náramek podle nálady. Dokonalý dárek jako připomínka dne, kdy vás poprvé spatřil a na ruce uviděl onen náramek .

Kožený náramky nejsou pouhý šperk. To jsou životní chvíle do nich vtisknuté.